Információk

Impresszum:

A honlapot elsősorban Mozilla Firefox böngészőkre fejlesztettük. IE 5,5–7 böngészőkkel esetleg kisebb hibák észlelhetők, az IE 8 (vagy újabb), illetve az Opera, Chrome és Safari böngészők is tökéletesen kezelik tartalmainkat.

Domain-név tulajdonos: Fund Cigány Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
cím: Pécs, Frankel Leó u. 33.
web: www.fund-pecs.sulinet.hu
e-mail: modszertanibazis[kukac]gmail[pont]com

Felelős szerkesztő: Orsós Ferenc és Orsós Gábor.
 

Jognyilatkozat:

Tisztelt Látogatónk! Amikor Ön honlapunkat látogatja, eközben bizonyos személyes adatait is átadja/átadhatja számunkra. Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait a honlap használata közben, pl. a Fórum használatához szükséges regisztáció során stb.
Honlapunkat úgy alakítottuk ki, arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a honlap tulajdonosa. Honlapunkról kiindulva azonban további honlapokat is elérhet. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a másik honlapra, és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.) Az átlépést követően már nem vállalhatunk felelősséget adatainak kezeléséért.
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, nem adjuk tovább, kivéve azokat a kizárólag technikai adatokat, melyek a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez szükségesek.